wf2012-002

Συνδεθείτε μαζί μας

rss-iconfacebook-icontwitter-iconyoutube-icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε νέα μας!

Πρόσβαση - Χάρτης

google-map2

Gallery

07/07/15, Δελτίο Τύπου

7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018
Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Στο τέλος της έφτασε η 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, η οποία συγκέντρωσε και φέτος χιλιάδες επισκέπτες επισκέπτες, αποδεικνύοντας ότι o συγκεκριμένος θεσμός, με τη δυναμική και το εύρος των δράσεών του, αλλά και με απόλυτο σεβασμό στη διατήρηση της παράδοσης και στην ανάδειξη της ταυτότητας του Ρεθύμνου, εξακολουθεί να αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να μπορεί η περιοχή μας να επιχειρεί, να ανταγωνίζεται, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται.

Οι μικροί, λοιπόν, επισκέπτες της Γιορτής, την Παρασκευή 6 Ιουλίου, παρέα με το κέντρο προσχολικής αγωγής ΚΕΡΑΖΩΖΑ, φόρεσαν τα μεγειρικά τους σκουφάκια, έφτιαξαν και δοκίμασαν συνταγές με ελαιόλαδο, και στη συνέχεια, μαζί με την Κατερίνα Γιαβρίδη, ζωγράφισαν με υλικά, τα οποία έχουν ως κύριο υλικό τους, κάποιο κομμάτι από το αμπέλι. Το Σάββατο 7 Ιουλίου, η Μαρία Τσουκνάκη έβγαλε από το κασελάκι της παραμύθια για το ψωμί, σ΄ένα διαδραστικό εργαστήρι αφήγησης, ενώ, τα παιδιά έφτιαξαν και τη δική τους κούκλα με τη μορφή του Διόνυσου.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, η πάντα δραστήρια Ομάδα Rethymno Recevin, ετοίμασε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδραστική παρουσίαση κρητικών γηγενών ποικιλιών κρασιού, και ταυτόχρονα, μύησε τους επισκέπτες στα μυστικά της γευσιγνωσίας κρασιού, δείχνοντάς τους πώς ένα ποτήρι κρασί, με το χρώμα, το άρωμα και τη γεύση του, μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να κινητοποιηθούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις. Στη συνέχεια, το κοινό δοκίμασε γηγενείς ποικιλίες μαζί με διαφορετικά υλικά, όπως φρούτα, μπαχαρικά, βότανα, κ.λπ., και προσπάθησε να ταιριάξει αρώματα και γεύσεις στα ειδικά καλάθια, ενώ πέντε φιάλες κρασιού, κληρώθηκαν και δόθηκαν στους τυχερούς συμμετέχοντες. Όλες οι φιάλες κρασιού ήταν προσφορά των οινοποιών-μελών του Wines of Crete και της κάβας Οινοχόος.

Περισσότερα...

05/07/15, Δελτίο Τύπου

7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πέμπτη, 5 Ιουλίου και πέμπτη ημέρα για την 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, καθώς περισσότερα από 1500 άτομα βρέθηκαν στον Δημοτικό Κήπο, απολαμβάνοντας πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα.

Οι μικροί επισκέπτες, μυήθηκαν στα μυστικά της κηροποιείας από τους ειδικούς του Κέρινου Κόσμου (Αφοί Σκαλιδάκη), και μέσα από αντιπροσωπευτικές εικόνες και παιχνίδι, έμαθαν για τη συγκομιδή και τις τεχνικές επεξεργασίας τού φυσικού κεριού, ενώ δημιούργησαν και τα δικά τους χρωματιστά κεράκια με πολλή φαντασία.

Στη σκηνή του Δημοτικού Κήπου, βρέθηκε ο αγροτικός συνεταιρισμός Μινωική Γη, εκπρόσωποι του οποίου παρουσίασαν προϊόντα με αλόη και φραγκόσυκο, ενώ ετοιμάστηκαν και συνταγές για όλους τους επισκέπτες. Η Μινωική Γη, εκτός από το περίφημο ποτό οπούντια, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά smoothies και πόσιμη αλόη, ενώ όλες οι δημιουργίες τους (μαρμελάδες, chutneys κ.α.), βρίσκονται στο αντίστοιχο περίπτερο της έκθεσης με τους τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι συνεχίζουν καθημερινά να εξυπηρετούν και να ενημερώνουν με χαμόγελα και πολλές δοκιμές μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Παράλληλα με τις δημιουργικές συνταγές της Μινωικής Γης, η Ομάδα Zumba και Piloxing της Κατερίνας Κυριανιτάκη, παρουσίασε με ενθουσιασμό και αστείρευτη ενέργεια τα νέα της προγράμματα, κερδίζοντας με τον ρυθμό της, πολλούς επισκέπτες.

Περισσότερα...

04/07/15, Δελτίο Τύπου

7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Τετάρτη, 4 Ιουλίου και τέταρτη ημέρα για την 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, η οποία εξακολουθεί να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων, μικρών και μεγάλων, παλιών και νέων επισκεπτών.

Οι εθελοντές του Συλλόγου Αρχέλων, βρέθηκαν στην παιδική γωνιά του Δημοτικού Κήπου, και με ένα διαδραστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ενημέρωσαν τους μικρούς επισκέπτες για τη δύσκολη πορεία που ακολουθεί η θαλάσσια χελώνα, καθώς και για τους κινδύνους που συναντά σε κάθε ταξίδι της. Αμέσως μετά, η εκπαιδευτική ομάδα από το «Χαρούμενο Εργαστήρι», με όμορφες κατασκευές και αισθητηριακά παιχνίδια, πρόσφερε στα παιδιά την ευκαιρία να δοκιμάσουν φρούτα και ταυτόχρονα, να μάθουν γιατί πρέπει να τα εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή.

Στη συνέχεια, δώδεκα από τους καλύτερους mixologists της Κρήτης, είχαν το πιο δημιουργικό ραντεβού τους στον Δημοτικό Κήπο, καθώς παρουσίασαν κοκτέιλ με βάση το βιδιανό κρασί, συνδυάζοντας τις διεθνείς τάσεις και τεχνικές με τα ντόπια, κρητικά υλικά.

Έτσι, οι Joyce Ghosn (Enoteca), Γιώργος Δενδράκης (Τhe Art of Cocktail), Eύη Ζήζη (Pepi Boutique Hotel), Bαγγέλης Ηλιάκης (Lux), Δημήτρης Ισακίδης (Monitor), Ελένη Καλογεράκη (Rewine), Xρήστος Καμπουράκης (Home), Γιάννης Κλουβιδάκης (Bohème), Παύλος Κυπαρίσσης (Metropolis), Κωνσταντίνος Μαραγκουδάκης (Cocktails in the City), Τάσος Ταταράκης (Bonobo) και Μιλέν Χατζιέβ (Barrio), εμπνεύστηκαν από τη γηγενή ποικιλία βιδιανό, και, κάνοντας τα μαγικά τους, δημιούργησαν εξαιρετικά κοκτέιλ, μέσα από τα οποία αναδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο η δροσερή οξύτητα και ο φρουτώδης χαρακτήρας του ρεθυμνιώτικου κρασιού.

Περισσότερα...

03/07/15, Δελτίο Τύπου

7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τρίτη, 3 Ιουλίου και τρίτη ημέρα για την 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής στον Δημοτικό Κήπο της πόλης μας, ο οποίος συνεχίζει να είναι το σημείο συνάντησης πολιτισμού, γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Οι μικροί επισκέπτες ξεκίνησαν «λαχανοκουκλομαγειρεύοντας», σε έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο από την Αγγελική Γουναρίδη και τον Αλέξανδρο Μονοκάνδυλο (ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο). Όλα τα παιδιά δημιούργησαν με πολλή φαντασία τις δικές τους, «εφήμερες» κούκλες από λαχανικά, ζωντανεύοντας έτσι τα υλικά ενός καθημερινού τραπεζιού, ενώ ακολούθησε η διαδραστική παράσταση Ατρόμητοι Πειρατές, με κούκλες muppet, πρωτότυπη μουσική και την ιστορία τής Μάγια να αποδεικνύει ότι ο φόβος, μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο αν τον κοιτάξουμε κατάματα.

Η τρίτη ημέρα της Γιορτής Κρητικής Διατροφής, συνεχίστηκε με μια απολαυστική «συνομιλία» ανάμεσα στο ροζέ κρασί και το ελαιόλαδο: οχτώ χρόνια μετά από την προηγούμενη επί σκηνής συνάντησή τους (το 2010 στη Νεμέα), ο κορυφαίος wine-blogger, Θεόδωρος (για το Ρέθυμνο πλέον, Ted!) Λέλεκας και ο βραβευμένος σεφ ελαιολάδου, Βασίλης Λεωνίδου, ένωσαν τις δυνάμεις τους και, μαζί με τους stand-up comedians Κώστα Παπαγεωργίου και Αλέξανδρο Τσουβέλα, οι οποίοι κυριολεκτικά εισέβαλαν στη σκηνή, μύησαν τους επισκέπτες στα μυστικά του ροζέ κρασιού.

Μέσα από διασκεδαστικές ερωταπαντήσεις ανάμεσα στους τέσσερις, ο Θεόδωρος Λέλεκας εξήγησε τη διαδικασία οινοποίησης του ροζέ κρασιού, το οποίο και χαρακτήρισε ως «ανερχόμενη δύναμη» και κρασί «passe-partout», μια και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, περιέγραψε τη διαδικασία οινογνωσίας και προέτρεψε όλους να εκτιμήσουν και να στηρίξουν το καλό σερβίρισμα εμφιαλωμένου κρασιού. Ο Βασίλης Λεωνίδου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι πελάτες των εστιατορίων, έχουν πλέον πολύ καλή γνώση σχετικά με τις ετικέτες κρασιών και συνέχισε, ετοιμάζοντας τρεις υπέροχες συνταγές, τις οποίες δοκίμασαν οι επισκέπτες, συνδυάζοντάς τες με ροζέ κρητικά κρασιά.

Και οι δύο, τόνισαν τη σημασία της διάκρισης του Ρεθύμνου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018, τόσο για τη διάδοση της σωστής απόλαυσης του κρασιού όσο και για την ευκαιρία ανάπτυξης του οινοτουρισμού στην πόλη μας, ενώ αναφέρθηκαν στην εξαιρετική ποιότητα των κρητικών προϊόντων μια και, η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ανάδειξή τους.

Περισσότερα...

02/07/15, Δελτίο Τύπου

7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 1 Ιουλίου 2018
Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Αρχή του Ιουλίου και δυναμικό ξεκίνημα για την 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, μια γιορτή με πολιτιστικό αποτύπωμα και ψυχαγωγικές εκφάνσεις, η οποία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα ανθρώπων και προϊόντων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μικροί επισκέπτες έχουν τη δική τους χρωματιστή γωνιά στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης, όπου, την Κυριακή 1 Ιουλίου, «σταφυλοπαρέισαν» με τη Σοφία Τρούλη και έμαθαν για το σταφύλι, λύνοντας αινίγματα, παρατηρώντας έργα τέχνης, δοκιμάζοντας πετιμέζι, χορεύοντας και ζωγραφίζοντας, ενώ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, ταξίδεψαν στην Αρχαία Ελλάδα και τη Μινωική Κρήτη, μαθαίνοντας την ιστορία των αγγείων, τα είδη και τη χρήση τους, καθώς και τη διαδικασία της δημιουργίας τους.

Οι φετινές παράλληλες εκδηλώσεις, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ως πρωταγωνιστή το κρασί, μια και το Ρέθυμνο έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινοπαραγωγών Πόλεων RECEVIN. Έτσι, λοιπόν, και τις δύο ημέρες, εκπρόσωποι του Δικτύου RECEVIN, βρέθηκαν στον Δημοτικό Κήπο, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν γεύσεις και αρώματα από τις χώρες τους. Την Κυριακή 1 Ιουλίου, ο José Rupio (οινολόγος) και η Sandra Gonçalves (σομελιέ-παραγωγός κρασιού) από την Πορτογαλία, σέρβιραν εξαιρετικές ετικέτες πορτογαλικών κρασιών, συνομίλησαν με το κοινό και αντάλλαξαν γνώσεις και εμπειρίες. Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, ο Enzo Giorgi (σομελιέ) και η Maura Tonelli (σεφ) από την Ιταλία, έκαναν ένα συναισθηματικό ταξίδι στην ιστορία, τη γαστρονομία και την τεχνογνωσία του κρασιού ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία, αποδεικνύοντας ότι το κρασί πάντα θα ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς και παρουσίασαν μια εξαιρετική αρχαιοελληνική συνταγή με ζυμαρικά ψημένα σε τερακότα, την οποία και δοκίμασαν οι επισκέπτες.

Περισσότερα...

01/07/15, Δελτίο Τύπου

"Άνοιξε τις πύλες της στο Ρέθυμνο η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής"

Με την συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών έγιναν στο Ρέθυμνο τα εγκαίνια της 7ης γιορτής Κρητικής Διατροφής. Θα είναι ανοιχτή μέχρι 7 Ιουλίου.

Χιλιάδες Κόσμου, πολίτες από το Ρέθυμνο, απ όλη την Κρήτη αλλά και ξένους επισκέπτες του νησιού μας "μαγνητίζει" η γιορτή Κρητικής Διατροφής, που άνοιξε τις πύλες της χθες στο Δημοτικό Κήπο στο κέντρο του Ρεθύμνου με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, το Δήμο Ρεθύμνου και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Πρόκειται για μια αυθεντική Γιορτή όπου προβάλλονται τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα, η φημισμένη Κρητική διατροφή-γαστρονομία αλλά και ο πολιτισμός, η παράδοση, η φιλοξενία των ανθρώπων του νησιού μας. Είναι μια γιορτή θεσμός που πραγματοποιείται με επιτυχία κάθε καλοκαίρι. Φέτος διεξάγεται για 7η η συνεχή χρονιά στο Ρέθυμνο, διαρκεί μια εβδομάδα και ολοκληρώνεται το Σάββατο 7 Ιουλίου.

Τα εγκαίνια αυτής της μεγάλης γιορτής του Πολιτισμού, έγιναν χθες σε εορταστικό κλίμα ενώ στην σημαντικότητα του ρόλου της γιορτής Κρητικής διατροφής, στην επιτυχία της, αλλά και στην ανάγκη στήριξης των Κρητικών προϊόντων, την προώθηση τους στις Ελληνικές και ξένες αγορές, στην διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τουρισμό, αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους, στην διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου Μανόλης Ψαρουδάκης, παρουσία του Μητροπολίτη κκ Ευγενίου, (τέλεσε τον Αγιασμό), τοπικών Αρχών, φορέων, Αντιπεριφερειαρχών-Αντιδημάρχων, Περιφερειακών, Δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου. Στην διάρκεια των εγκαινίων επίσης έγινε αναφορά από τον Δήμαρχο, και παρουσίαση από την Αντιδήμαρχο Πέπη Μπιρλιράκη της διεθνούς διάκρισης σε διαγωνισμό του Ρεθύμνου στο κρασί. Μάλιστα μέσα σε θερμά χειροκροτήματα ανακοινώθηκε ότι η πόλη του Ρεθύμνου είναι ευρωπαϊκή πόλη κρασιού 2018 στο πλαίσιο του δικτύου Recevin (ευρωπαϊκό δίκτυο κρασιού).

Περισσότερα...

27/06/18, Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aνοίγει την Κυριακή τις πύλες της στο Ρέθυμνο η «7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής»

cdf-logo-square-240pxΤις πύλες της ανοίγει την Κυριακή, 1η Ιουλίου 2018, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής», που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότη-τα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τα τελευταία επτά χρόνια, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων και την προβολή τόσο της κρητικής διατροφής όσο και του πολιτισμού του τόπου μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής» πραγματο-ποιείται έκθεση τοπικών προϊόντων, στην οποία συμμετέχουν 55 Κρητικοί παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα (ελαιόλαδο, κρασί, τυροκομικά, φυτικά καλλυντικά κ.α) όσο και εργαστή-ρια λαϊκής τέχνης, ενώ οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίσης πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμ-μα, γευσιγνωσίες κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιορτή Κρητικής Διατροφής θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 (ώρες λειτουργίας 19:00 – 23:00).

Πρόγραμμα εκδηλώσεων θα βρείτε εδώ: www.cretandietfestival.gr και www.rethymno.gr

04/06/2018, ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8/6/18

Ρέθυμνο, 4 Ιουνίου 2018

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της διατροφής και χειροτεχνίας να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο στην 7η "Γιορτή Κρητικής Διατροφής" που διοργανώνεται και φέτος από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.
Η "Γιορτή Κρητικής Διατροφής" θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 1 - 7 Ιουλίου 2018, στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης. Η διοργάνωση της Γιορτής Κρητικής Διατροφής εντάσσεται στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των τοπικών ποιοτικών προϊόντων με απώτερο στόχο την καθιέρωσή τους στην προτίμηση των καταναλωτών ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών, αποτελώντας αναπτυξιακό εργαλείο για όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Αποτελεί επίσης μια μοναδική ευκαιρία για την αντιπροσωπευτική παρουσία της τοπικής μας παραγωγής και των δυνατοτήτων για εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν της πρόθεση συμμετοχής τους μέσω email στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), έως και την Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018.
Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων, η αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής θα βασιστεί στην ημερομηνία υποβολής της αίτησης αλλά κυρίως στην συνάφεια των προς προβολή προϊόντων με το χαρακτήρα της Γιορτής και την εντοπιότητα των επιχειρήσεων.
Οι δηλώσεις συμμετοχής που θα παραληφθούν μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δεν θα ληφθούν υπόψη της επιτροπής διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, αρμόδιος κ. Θοδωρής Τσαούλης, τηλ: 28310-57330.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ / BY:
crete-region-logo ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ / REGION OF CRETE - REGIONAL UNIT OF RETHYMNO
municipality-logo ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ - Κ.Ε.ΔΗ.Ρ / MUNICIPALITY OF RETHYMNO
chamber-logo ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ / RETHYMNO CHAMBER OF COMMERCE